Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

21. 2. 2012 20:53
Trochu pozdě - po 12 letech jejího dokonalého bulváru

0 0
možnosti
LP

rheingold

21. 2. 2012 23:01
Re: Trochu pozdě - po 12 letech jejího dokonalého bulváru

Je zajímavé jak se liší časový názor na to, kdy se to stalo - ale asi máte pravdu, já tolik na TV nekoukám. Ale zatím jsem na toto téma moc příspěvků nenašel, tak nevím proč tak zdůrazňovat to "pozdě". Navíc: pozdě, ale přece ... víte co by býval dal kapitán TItaniku, kdyby tohle mohl říct?

LP

0 0
možnosti
K

krllo

21. 2. 2012 18:59
Čt křivdíte

Bulvárním médiem byla v politice vždy !

0 0
možnosti
X

xjert02

21. 2. 2012 18:14
CT

CT se v prve rade stava mediem vladnouciho politika. Zjejich nazorove neutralniho zpravodajstvi se mi dela mdlo a byl bych rad, kdyby tuto televizi zprivatizovali (nikdy ji platit nebudu - to z principu odmitam) a hlavne, kdyby zejici diru na trhu kvalitniho, nepodjateho a neutralniho zpravodajstvi nekdo zaplnil. Mne se, jako promovanemu narodohospodari, dela mdlo, kdyz vidim, jak zpravuji napr. o ekonomickych ukazatelich, nerozumi jim a dezinterpretuji. Z vetsiny reportazi clovek na hony citi podjatost a nazor autora reportaze. Pane Boze! Zijeme v medialni dobe a TV predstavuje nejmocnejsi medium. Prostor v TV by meli mit vsichni, at uz s jejich nazorem souhlasime ci nikoliv, ale hlavne a predevsim, to musi byt inteligentni lidi. Ne ze koukam na zpravu, a posloucham nazor Pepika z Horni Dolni na vec, ktere za mak nerozumi. Proste objektivita v tomto verejnopravnim mediu jde stranou. Inteligentnich lidi v TV je jako safranu...

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

21. 2. 2012 16:35
mně vadí jiné

hloupé seriály a pošta pro tebe a pořed Jílkové to jsou věci, které tam nepatří.

0 0
možnosti
LB

julie k.

21. 2. 2012 15:16
Bulvár? Ale jděte!

Autor blogu se hluboce mýlí. Je přímo povinností svobodných médií v demokratické společnosti každého kandidáta na veřejnou funkci předem vysvléknout do naha. (Pokud se to někomu nelíbí, nemusí se o veřejnou funkci ucházet.)

A čím je funkce vyšší, tím důkladněji by měl být veřejně proklepnut. Co je na tom probůh bulvárního?

V prezidentské  kampani v USA musí každý uchazeč počítat s tím, že na něj bude vytáhnuto a proti němu použito úplně všechno. To je jediná prevence či obrana proti tomu, aby se na vysokou pozici nedostal hochštapler, podvodník či zkorumpovaný člověk, protože ze své funkce bude ovlivňovat životy milionů lidí.

Pan Okamura dostal v ČT prostor k tomu, aby všechna případná podezření a pochybnosti vyvrátil. Bezúhonnost a kompetenost kandidáta na prezidentský úřad je sakra vážná věc, to není žádná bulvární záležitost.

Apropó: on snad někdo už pana Okamuru do prezidentské volby nominoval nebo se nominoval sám?

0 0
možnosti
H

hňup

21. 2. 2012 17:06
Re: Bulvár? Ale jděte!

každého ? i šavrcmberka s jeho "restitucemi" v čr ? no, na to se těším....

0 0
možnosti
JC

medvěd brtník

21. 2. 2012 14:53
Všichni, kdo máte stížnost na úroveň práce redaktorů

České televize, napište stížnost předsedovi rady ČT doc. PhDr. Milanu Uhdemu. Adresa je Rada ČT, Kavčí hory

140 70, Praha 4, email: radact@ceskatelevize.cz. Pokud těch stížností bude hodně, budou s tím muset něco dělat.

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

21. 2. 2012 12:56
Vítat dnes ČT mezi média bulvární

mi už sice nepřijde dvakrát aktuální, ale když chcete...

(Ovšem to jen tak na okraj.)

0 0
možnosti
LP

rheingold

21. 2. 2012 14:14
Re: Vítat dnes ČT mezi média bulvární

:-) Asi máte recht, ale já - jak jsem tuším už někde psal níže - zas tak často na TV nekoukám.

LP

0 0
možnosti

martin013

21. 2. 2012 12:18
Bůh

Okamura není žádný nedotknutelný Bůh a když se dobrovolně vydal do veřejného prostoru, musí počítat s tím, že o něj bude zájem ze všech hledisek. Nic na tom nemění ani to, že má početný fanklub nekritických obdivovatelů. Ti mu mohou pomoci ve volbách, až  je bude potřebovat. A budu se těšit na to, jak po čase budou ze svého nadšení couvat. Těch příkladů z minulosti tu máme nepřeberné množství. Proto mě vždy spolehlivě pobaví, když se tvoří další a další fankluby s ještě tvrdšími jádry. ČT dělá záslužnou práci.

0 0
možnosti
LP

rheingold

21. 2. 2012 12:55
Re: Bůh

Dobrý den,

to je bezesporu v pořádku, ale mohu se zeptat, na základě jakých informací jste dospěl k závěru, že článek panu Okamurovi fandí, či že jej dokonce hájí? Nebo že snad popírá principy na kterých by ČT MĚLA být založena?

A naopak - pokud budu reagovat na Vaši poslendí větu - domníváte se, že tak jak ČT odvedla tuto konkrétní práci, že to byla práce záslužná (viz. předposlední věta článku)?

Děkuji a jsem s pozdravem

LP

0 0
možnosti
X

x-tyctenar

21. 2. 2012 8:24
ano, ČT nelze věřit

Údajně veřejnoprávní ČT placená z povinných poplatků je den ode dne horší, bulvární, poplatná určitým lidem a zájmům. Před minulými volbami velebila TOP a vlastně tuto "stranu" vytvořila média zřejmě dopředu zapaceným velebením něčeho, co ještě nebylo řádně ustanoveno a založeno, jen tam byl nastrčen "kníže" jako tahák. No, co se z TOP vylouplo, vidíme všichni, viz. naprostý neumětel Drábek, chemický ministr financí Kalousek, který byl účasten každého průšvihu za posledních dvacet let, atd. ODS to je hrůza sama o sobě. Pana Okamuru nijak neobdivuji, ale nevidím důvod, proč ČT na něj tak průhledně a hloupě útočí, že by opět objednávka ? Noviny v tom nejsou o mnoho lepší. T.Okamura říká co si myslí a to co chce a to se u nás neodpouští.  Nemusím s ním souhlasit, ale líbí se mi jeho odvaha.R^ ;-)

1 0
možnosti
Č

čtunoviny

21. 2. 2012 8:06
Milí TV diváci..................................

...... a co ostatní uchazeči na prezidenta této Křišťálové země ???

Už se těšíte na nové díly tohoto předvolebního seriálu na ČT ?

To bude krása

;-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS