Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jáša

16. 6. 2011 17:55
Skutečně je to

totální blbost.Všechno co autor napsal je pořádná ptákovina. Nemá o ničem ani páru.Bez veřejné dopravy by stát nefungoval, nelze srovnávat s dnešním dnem. V podstatě všechny návrhy autora jsou nereálné, hloupé.

0 0
možnosti

rheingold

16. 6. 2011 20:40
Re: Skutečně je to

Aha, takže všichni dnes do práce jeli, všichni byli vystresovaní jako vždycky a všichni dojíždějící se do práce dostali a to co je zde napsáno je nesmysl ve všech bodech.

Dovolím si Vám dát doporučení: příště než něco napíšete, zamyslete se nad tím, co je smyslem článku, co se snaží říct. Ne co je napsáno v nadpise nebo v prvním odstavečku. Malý návod pro tento článek: Zkuste si mezi sebou jednotlivé body porovnat a zvážit které Vám příjdou reálnější a které méně. A zkuste popřemýšlet, jak - při srovnání dejme tomu například s bodem 1 - vyzní ostatní. A jestli třeba body 2-4 nechtějí něco říct.

A dovolte mi prosím obecně pro Váš život dát Vám malou radu: než investujete energii do nějaké akce (například napsání příspěvku), zkuste se nejprve POŘÁDNĚ zamyslet nad vstupními údaji.

Pokud ani po aplikaci výše uvedeného nevidíte v článku rozdíl, pak mi dovolte abych se Vám velmi omluvil, že jsem Vás obral o čas, avšak Vám tento článek nebyl určen.

0 0
možnosti

rejpal i profa

16. 6. 2011 13:23
Totální blbost

Tenhle příspěvek je totální zhovadilost. Vy opravdu nevíte nic o vůbec ničem. Lidi jsou prostě jen líní a když mají možnost se zašít, tak se zašili. Bez MHD a bez odborů bysme chcípli.

0 0
možnosti

Mychal.B.

16. 6. 2011 13:56
Re: Totální blbost

V kterém supermarktetu ty odbory prodávají?

Já, abych nechcípnul kupuji základní potraviny + něco zdravého (snad) + podle chuti něco na zub.

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1703x
Odborník je člověk, který ví stále více o stále méně věcech, až nakonec ví úplně vše o naprosto ničem.Osoba se širokým rozhledem je člověk, který ví stále méně o stále více věcech, až nakonec neví vůbec nic o naprosto všem.
 

Jsem odborník se širokým rozhledem - nevím vůbec nic o naprosto ničem.

http://lukas.plachy.eu

Seznam rubrik