Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

25. 5. 2011 8:04
jenomže Rakousko za to nemůže

Ta jeho vina je jen v tom, že se tam skutečně dodržují zákony a práva i povinnosti pro každého, padni komu padni.

Tudíž, když tam u nich někdo podá  žalobu či právní návrh(ať už Diag Human a nebo Bombardier), tak rakouský soud jeho návrh ani nespláchne do záchodu, ani "neodloží" jenom proto že druhou stranou sporu je někdo ze sousedního státu,ale bude se tím případem zabývat,a jako první věc navrhovaný předmět předběžně zadrží. Což samo o sobě není ani protiprávní ani likvidační (jak říkají naši protřelí kriminálníci, Zavřít můžou, pustit musej). Ten pravý řev můžou spustit naše média, až rakouský soud rozhodne, že má by´t skutečně zabaven na úhradu dluhů. Ale zase nikoliv na rakouský soud, ale na naše právníky a státní činitele, kteří daný spor u tohoto soudu ale i dávno před ním zastupovali..a prohráli.

0 0
možnosti
M

m0rb0

25. 5. 2011 11:32
Re: jenomže Rakousko za to nemůže

S příspěvkem, že Rakousko za to nemůže, nemohu souhlasit. Autor článku uvádí komentáře a citace které jsou přinejmenším znepokojivé. 1) Lokomotiva není zapečetěna, 2) je umístěna v místě kde k ní má pravděpodobně přístup konkurent, 3) Škoda k ní nemá vůbec přístup, 4) zabavení proběhlo po úpěšném auditu ve firmě škoda německou stranou která vypisuje výběrové řízení na cca 300 lokomotiv (viz. autorovy odkazy na články). Další věc která je zaražející je fakt, že nelze přepodkládat nesplnění závazku firmy Škoda vůči Bombardieru v případě prohraného soudního sporu. Pro škodu to asi velké peníze nejsou. Když tedy zvážím všechny argumenty, tak lze usoudit, že se může jednat o konkurenční boj dvou firem přičemž jedna není schopna nabídnout adekvátní produkt jako ta druhá a tak se snaží zdržet testy nové lokomotivy, případně si ji "prohlédnout" ještě pře uvedením na trh.

0 0
možnosti
D

duhacenzor3

25. 5. 2011 7:23
Máš recht, autore.

Nicméně na druhé straně ty obrazy jsou státu, ne moje, takže se mne nějaké jejich zabavení nijak netýká, český stát je jen odporný sprostý lupič bez zábran, takže pokud zloděj někde okrade zloděje...

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1703x
Odborník je člověk, který ví stále více o stále méně věcech, až nakonec ví úplně vše o naprosto ničem.Osoba se širokým rozhledem je člověk, který ví stále méně o stále více věcech, až nakonec neví vůbec nic o naprosto všem.
 

Jsem odborník se širokým rozhledem - nevím vůbec nic o naprosto ničem.

http://lukas.plachy.eu

Seznam rubrik