Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Č

čtunoviny

21. 2. 2012 8:01
Čím větší boj proti Okamurovi...............................

.................tím větší důkaz,

že tak chlápek za to stojí.

R^

3 0
možnosti
Č

čtunoviny

21. 2. 2012 8:01
Re: Čím větší boj proti Okamurovi...............................

...že ten chlápek za to stojí....

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

21. 2. 2012 7:55
Televize pracuje pro p,.Schwarzenberga

, proto byl natočen pořad o Okamurovi. Pokud se ukáže nějaký další nebezpečný konkurent, schytá to také. Jedině pan Fischer nebude kritizován, protože byl jako největší nýmand k tomu, aby se utkal s p.Schwarzenbergem ve 2.kole - teprve tam proti němu televize vyjede, aby p.Schwarzenberg zvítězil.

3 0
možnosti
FS

aroneček

21. 2. 2012 7:46
To,co ČT odvysílala,

to je jenom dobře,lidem se trochu otevřely oči.Překvapil mne však autor,který doslova píše,že ho nezajímá původ majetku pana Okamury.Nu tak se směle může posadit vedle prezidenta Klause.

0 0
možnosti
LP

rheingold

21. 2. 2012 8:31
Re: To,co ČT odvysílala,

Děkuji Vám za vaše doporučení, až si půjdu sednout na Hrad, určitě jej předložím. Každopádně mám pocit (i když jen trošku hádám) že směšujete 2 věci. Až bude T. Okamura sedět na tom zmíněném místě vedle pana Klause, tak se o jeho majetek budu velmi živě zajímat. Do té doby je to privátní osoba jako kdokoliv jiný, i když trošku víc viditelná, a já (a myslím si že ani nikdo jiný) nemám právo mu rejpat do majetku nad rámec toho, co můžu zjistit z veřejných zdrojů.

0 0
možnosti
DN

risco

21. 2. 2012 6:39
Nedovedl

jsem si představit Okamuru na Hradě. Teď ta představa už sci-fi není.

0 0
možnosti
UN

upír Nosferatu

21. 2. 2012 6:25
Tomio není můj kandidát na prezidenta,

přesto se mi ten "koncesionářsky zaplacený" útok na něho nelíbil. Ba co víc, valil jsem bulvy. Když to srovnám, jakou nehoráznou reklamu dělá veřejnoprávní TV flanďákům a jejich neprůhledným restitucím, nebo ODS a TOP09, chce se mi zvracet. Tyhlety všechny bolševiky musíme povinně platit a oni nám servírují jen sprostou propagandu. ;-ORv

1 0
možnosti
JN

vecernicek

21. 2. 2012 4:41
ČT - je opravdu stoka

Jen za praci v miki tomio vydelal cca 15 milionu cisteho po zdaneni. Cast prijmu je dana benefity napr auta mobil atp jsou majetkem firem jejichz hodnota roste protoze tomio zisk reinvestuje takze ucetne jsou vzhledem k milionovym obratum v mirne ztrate Dalsi bonus je zhodnocovany majetek v case byty pozemek ci umelecka dila ktera v case nakoupil maji dnes nasobnou hodnotu pricemz tohle se v ucetnictvi neobjevi a pokud to tomio nebude prodavat ani se nedani Jen idiot nebo CT tohle muze povazovat za neuspech

Pravda ovsem je ze pan Wolner, ktery vede reportery Tomia nemesnasi. mel kvuli nemu problem uz s jednou zmanipulovanou reportazi. na niz si Tomio stezoval

1 0
možnosti
L2

Lanta 2OO4

21. 2. 2012 2:19
Na jednu stranu souhlas,ale nadruhou nesouhlas

Na jednu stranu souhlasím s tím, že se ČT pustila na tenký bulvární led a že z té reportáže čiší něčí objednávka a záměr p. Okamuru poškodit. Na druhou stranu zase pokud by chtěl p. Okamura skutečně přijmout kandidaturu na prezidenta země, pak musí umět podobným atakům čelit a vše o své minulosti rozkrýt. Jakožto prezident nesmí mít před národem žádné tajnosti, nesmí mít nevyřízené účty, nesmí zavdat žádných pochyb o tom, že vždy podnikal čistě a nesmí se vyhýbat otázkám stylem "nic nekomentuji". Prostě musí být transparentní. Pokud není, pak nemůže být prezidentem ČR (nebo spíš neměl by jím být).

0 0
možnosti
JN

vecernicek

21. 2. 2012 4:45
Re: Na jednu stranu souhlas,ale nadruhou nesouhlas

Tomio veškeré data a fakta reportérům poslal - na všechny otázky odpověděl - je lež že odmítl rozhovor - pouze žádal v tomto případě otázky písemně a písemné= odpovědi - právě proto aby měl zdokladované co reúportérům sděli. I díky tomu je naprsto jasně doložitelné, že reportéři získané informace nepoužili a zkreslili v pravý opak.

Je jedna věc být otevřený - tomio reportérům dokonce zabvil mlčenlivosti své auditory a účetní a nabír redakci Reportérů aby se ptali přímo jich. Alůe věc druhá je lhát a účelově špinit.

4 0
možnosti
UU

hryhryhry

21. 2. 2012 1:32
máte naprostou pravdu- karma

"veřejnoprávní! moloch, kterému byl pan Okamura dost dobrý pro natáčení jakéhosi přiblblého pořadu, najednou vystrčil kopyta a začal nefér hru. Na čí přání a podnět? Snad kámoše Íčka - Fridricha či stovek jánabráchystů, požírajích statisíce a miliony ve svých "veřejnoprávních" trafikách placených našimi penězi? Kdy už to zarazíme, jak dlouho si to budeme nechávat líbit?;-O

0 0
možnosti
UU

hryhryhry

21. 2. 2012 1:38
Re: máte naprostou pravdu- karma

a hospodaření veřejnoprávní křivky (latinsky) je jedna velká černá díra

0 0
možnosti
P

pragl

21. 2. 2012 0:25
Non credere

Příběh , podaný TV byl naprosto dehonestující. Je politická zakázka najít na Tomiovi i to, že na ZŠ kradl spolužákům svačiny a tahal spolužačky za copy. Vše se počítá. Je zřejmé, že základní zdroj příjmů Tomia leží mimo naši republiku. U agentury na japonské turisty je to zcela evidentní. Je trestné nebo společenský neúnosné vydělávat v cizině a utrácet doma? Zvláště, když existuje smlouva o dvojím zdanění s Japonskem? Je špatné dobře se starat o japonské turisty u nás a šířit tak dobré naše jméno v cizině? Ne. Tím , že nenašli na něho nic než to, že nedodal uzávěrky na OŘ je naopak přesvědčivé, že Tomio je čistý a naprosto vhodný i jako reprezentant na nejvyšší funkce. Nevím, ale dodávat citlivé informace o firmě je možná v rozporu se zákonem o ochraně osobních informací a sympatizuji s těmi, kteří jej porušují. Toto nařízení považuji z principu za špatné, neodpovídající principům volné soutěže..Nastává přelomová doba a je nutné vyjádřit občanský postoj ke všemu, co je špatné..

4 0
možnosti
LP

rheingold

21. 2. 2012 5:44
Re: Non credere

Děkuji za podnětný komentář, ale dovolím si oponovat ve dvou bodech:

- tou politickou zakázkou si opravdu nejsem jist - ta by totiž podle mě byla mnohem "vychytanější" a kdyby to bylo takto slabé, tak by to nepustili a nejprve by zkusili najít (stvořit?) něco lepšího

- sympatizuji s Vaším názorem na rozsah požadovaných dokumentů, ale nemohu souhlasit 1. s tím, že by účetní závěrka byla tak citlivá - dá se z ní zjistit ledascos o firmě, ale určitě nic, co by měl můj obchodní partner (nebo já jako obchodní partner) právo tajit, spíše naopak. 2. je-li jednou dán zákon (tj. pravidla hry, na kterých jsme se "dohodli", i když jen tou naší "vůlí", že žijeme / podnikáme v ČR), pak se taková pravidla hry mají dodržovat i když se nám nelíbí. Je sice otázka zda a jakým jiným způsobem lze iniciovat změnu, ale nejsem si jist, jestli svévolné porušování je tou pravou cestou.

děkuji za komentář

LP

0 0
možnosti
A

akki

20. 2. 2012 23:50
Panebože,

Vy jste asi blízký příbuzný bývalého šéfa Národního divadla moravskoslezského! Případ pro psychiatrickou ambulanci. Kluci, neberte si to tak!:-/

1 0
možnosti
LP

rheingold

20. 2. 2012 23:59
Re: Panebože,

Myslíte něco jako: berme to ve stylu "masmédia jsou hra"? A "zkopejme někoho do kuličky, zničme mu život, však se tomu ještě zasmějeme"? Tím zkopáním nemyslím zrovna TUTO reportáž, ale přesně tak nějak idiotsky to funguje.

LP

3 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1703x
Odborník je člověk, který ví stále více o stále méně věcech, až nakonec ví úplně vše o naprosto ničem.Osoba se širokým rozhledem je člověk, který ví stále méně o stále více věcech, až nakonec neví vůbec nic o naprosto všem.
 

Jsem odborník se širokým rozhledem - nevím vůbec nic o naprosto ničem.

http://lukas.plachy.eu

Seznam rubrik