Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

VašekIV

20. 5. 2011 13:21
taky budu příště volit Bártu

!!

0 0
možnosti

rheingold

20. 5. 2011 13:24
Re: taky budu příště volit Bártu

Obávám se, že jste můj příspěvěk celý nečetl, nebo nepochopil :-) Já jej rozhodně volit nebudu, jen poukazuji na jeden pozitivní rys celé záležitosti, který bezesporu stojí za povšimnutí a který znamená, že nějaký, snad pozitivní, posun alespoň ve schopnostech a provádění práce u našich politiků jsme zaznamenali.

0 0
možnosti

Tregold

20. 5. 2011 10:53
Naprosto souhlasím

Těžko říci co je pravda a co Bárta skutečně napsal, prokázat se nedá z textových nepodepsaných dokumentů nic. Na druhé straně je ale vidět přesně to co říkáte, VB je manažer ale nikoliv politik. Politika je iracionální na očekáváních a idejích založená činnost, kterou nelze popsat rovnicí. Bártův úspěch se dá docela přirovnat k úspěchům nositelů Nobelových cen za ekonomii, zvládli teorii na vysoké úrovni, nicméně fondy či banky, které vedli za astronomické platy vesměs totálně zkrachovaly či minimálně utrpěly obrovské ztráty.

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1703x
Odborník je člověk, který ví stále více o stále méně věcech, až nakonec ví úplně vše o naprosto ničem.Osoba se širokým rozhledem je člověk, který ví stále méně o stále více věcech, až nakonec neví vůbec nic o naprosto všem.
 

Jsem odborník se širokým rozhledem - nevím vůbec nic o naprosto ničem.

http://lukas.plachy.eu

Seznam rubrik